Mpptt.gov.al

Title

Ministria e Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit. Tirane, Shqiperi

Description

Excerpted from the website description:

Faqe zyrtare e MPPTT të Shqipërisë

Logos

Logo-mpptt-gov-al.jpg

Additional Information

Related Domains

External Links